75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://ordu75yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi, Mimar Sinan Cad. 1311 Nolu Sokak. No7 AltınorduORDU
VİZYON : VİZYONUMUZ Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
MİSYON : MİSYONUMUZ Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek, çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına almak, öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır.
BAŞARILAR : Eğitsel ve sportif alanlarda Türkiye derecelerine sahip bir okul olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:40-15:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Doğalgazla çalışan kalorifer sistemi
Servis : Taşımalı eğitim yapan öğrencilerimiz servisle gelmektedir.
Ulaşım : Ordu-Altınordu merkez ilçe Cumhuriyet Mahallesi, merkezde bulunan Sağra Meydan dolmuşları ile ve Ordu-Giresun yolu üzerinde taşıma yapan araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Cumhuriyet Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı 1311 Nolu Sokak No:7 Altınordu/ORDU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km
Kontenjan Bilgileri :